sonopto.

Ayarlar

Canva Ayarları

Bağlı Canva hesabının bağlantısını kesme ve erişimi kaldırma.

Bu bölüm, Canva hesabınızın bağlantısını nasıl keseceğinizi anlatır. Canva hesabınıza artık erişilmesini istemiyorsanız bağlantıyı Canva ayarları sayfasından kolayca kaldırabilirsiniz.

Oturumu kapattığınızda, yeniden bağlamadığınız sürece Canva hesabınızdaki tasarımlara erişilemez ve tasarımlar içe aktarılamaz.

Erişimi kaldırmak için:

  1. Sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın.
  2. Menüden Settings seçeneğini seçin.
  3. Canva Settings bölümünü seçin.
  4. Bağlı olan Canva hesabını görürsünüz. Erişimi kaldırmak için Sign out düğmesine tıklayın.
Canva erişimini kaldırma